Bernt Hulsker

VGTV-profil Bernt Hulsker 44 må møte i avhør etter at dørvakt Jwan Rasho 24 anmeldte ham for vold og rasisme. Innslagene og programmet bærer preg av et elsk-hat-forhold mellom.


Feels Like Home Randy Newman Jorgen Dahl Moe Cover Youtube I 2022 Youtube Cover Musikk

VGTV og Bernt Hulsker 44 er enige om å avslutte samarbeidet.

. Bernt Hulsker er ikke lenger tilknyttet managementselskapet Max Social. Spårtsklubben er et underholdningsprogram hvor vennegjengen Mads Hansen Erik Follestad Ida Fladen og Oskar Westerlin møtes ukentlig ledet av Jon Martin Henriksen. Martin Sleipnes Morten Ramm og Bernt Hulsker har kun enkel servering på menyen.

Han har lenge vært tilknyttet VGTV gjennom programmer som Ikke lov å. Hulsker er under etterforskning for hatefulle ytringer etter et forsinket VGTV-julebord i mars. Bernt Hulsker har ikke svart på VGs henvendelse.

Kjetil Andre Aamodt erstatter Bernt Hulsker i Fangene på fortet og blir dermed programleder sammen med Julie Strømsvåg. Bernt Hulsker er ikke lenger tilknyttet managerselskapet Max Social bekrefter selskapet til Dagbladet. Saken etterforskes av hatkrimgruppa i Oslo-politiet.

Bernt Hulsker har ikke svart på VGs henvendelse mandag. Han har lenge vært tilknyttet VGTV gjennom programmer som Ikke lov å le på hytta Av med masken og Enkel servering. Også Triana Iglesias får.


The Stream Thosebricks Never Easy Kurt Nilsen Youtube Streaming Youtube Music

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel